Pozicija:
Glavni kuhar
Kompanija:
Konoba Tramonto
Lokacija:
Hrvatska, Korčula
Industrija:
Turizam i ugostiteljstvo
Područje rada:
Ugostiteljstvo
Obvezno podaci u životopisu:
Za našeg klijenta, restoran Tramonto na Korčuli, tražimo glavnog kuhara (m/ž) koji bi se priključio njihovom timu!
Odgovornosti:
- Upravljanje malim timom
- Priprema ukusnih i zanimljivih jela
- Briga o nabavi i optimalnom korištenju namirnica
- Briga o osobnoj higijeni i čistoći i urednosti radnog mjesta
Kvalifikacije:
- Minimalno dvije godine iskustva
- Strast prema kuhanju
- Poznavanje internacionalne kuhinje
- Poznavanje i primjena pravila struke
- Točnost, urednost i okretnost
Ostalo:
- Osiguran smještaj i hrana
- Plaćen prijevoz do Korčule
- Rad u drugoj smjeni od 15-23 sata
- Mogućnost stalnog zaposlenja
Rok:
Istekao
Ukoliko ste zainteresirani za poziciju i vaš profil odgovara navedenim kriterijima, molimo registrirajte se na našoj web stranici i kreirajte svoj online životopis kako biste se mogli prijaviti na natječaje.
Samo kandidati koji uđu u uži izbor biti će kontaktirani.
Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za natječaj, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila Gi Group Hrvatska.